Thaise Gember Rijstpap met Mango

Deze rijstpap op basis van kokosmelk en Thaise gember heeft een romige textuur en exotische smaak. De toevoeging van verse mango maakt het een heerlijk tropisch ontbijt dat zowel voedzaam als verfrissend is.

Chinese food, rice porridge or congee, delicious traditional Chinese breakfast

Bereidingswijze:

  1. Koken: Doe de rijst, kokosmelk, Thaise gember en suiker in een pan. Breng aan de kook en laat op laag vuur koken tot de rijst zacht en romig is, ongeveer 20 minuten.

  2. Serveren: Schep de rijstpap in een kom, voeg mango toe en garneer met geroosterde kokosvlokken.

Ingrediënten:

  • 100 g kleefrijst of dessertrijst
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 schijfje Thaise gember, geraspt
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 mango, in blokjes
  • 1 eetlepel geroosterde kokosvlokken

Laatste Recepten

Quinoa and Black Bean Bowl

Conubia eget ut quis auctor nostra ad orci nibh lacinia suspendisse odio viverra porttitor interdum

Vegetarian Stir-Fry with Tofu

Conubia eget ut quis auctor nostra ad orci nibh lacinia suspendisse odio viverra porttitor interdum

Avocado and Chickpea Salad

Conubia eget ut quis auctor nostra ad orci nibh lacinia suspendisse odio viverra porttitor interdum

Mango and Kale Smoothie

Conubia eget ut quis auctor nostra ad orci nibh lacinia suspendisse odio viverra porttitor interdum