Deze loempia’s zijn gevuld met garnalen en groenten en krijgen een Thaise twist door Thaise gember en kokos. De combinatie van de pittige gember en de zoete kokos maakt dit een heerlijk hartige snack die knapperig en smaakvol is.
Vulling maken: Meng in een kom de garnalen, Thaise gember, wortel, kool, kokosrasp en vissaus. Meng goed door elkaar.
Loempia’s rollen: Leg een loempiavel plat neer, plaats een eetlepel van de vulling aan de rand, en rol strak op. Maak de uiteinden vochtig en vouw ze naar binnen om de loempia goed dicht te houden.
Frituren: Verhit olie in een pan en frituur de loempia’s 2-3 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Serveren: Serveer met limoenpartjes en een pittige saus, zoals zoete chilisaus.
Conubia eget ut quis auctor nostra ad orci nibh lacinia suspendisse odio viverra porttitor interdum
Conubia eget ut quis auctor nostra ad orci nibh lacinia suspendisse odio viverra porttitor interdum
Conubia eget ut quis auctor nostra ad orci nibh lacinia suspendisse odio viverra porttitor interdum