Thaise Gember Latte (Warme Gembermelk)

Een verwarmende latte met Thaise gember en kokosmelk, ideaal voor een koude ochtend of avond. Dit drankje is romig, mild zoet en heerlijk kruidig door de gember.

Refreshing summer cocktail with ginger beer and lime

Bereidingswijze:

  1. Verhitten: Doe de Thaise gember, kokosmelk, honing en vanille-extract in een pannetje. Verwarm op laag vuur en roer regelmatig tot het warm is, maar niet kookt.

  2. Zeef: Verwijder de Thaise gember door de latte door een zeef te gieten.

  3. Serveren: Schenk de latte in een mok en strooi een snufje kaneelpoeder bovenop voor extra smaak.

Ingrediënten:

  • 1 schijfje Thaise gember, geraspt
  • 200 ml kokosmelk of amandelmelk
  • 1 theelepel honing of ahornsiroop
  • 1/4 theelepel vanille-extract (optioneel)
  • Kaneelpoeder, voor garnering

Laatste Recepten

Quinoa and Black Bean Bowl

Conubia eget ut quis auctor nostra ad orci nibh lacinia suspendisse odio viverra porttitor interdum

Vegetarian Stir-Fry with Tofu

Conubia eget ut quis auctor nostra ad orci nibh lacinia suspendisse odio viverra porttitor interdum

Avocado and Chickpea Salad

Conubia eget ut quis auctor nostra ad orci nibh lacinia suspendisse odio viverra porttitor interdum

Mango and Kale Smoothie

Conubia eget ut quis auctor nostra ad orci nibh lacinia suspendisse odio viverra porttitor interdum